БНП Париба ЛФ стартира специална Зелена оферта за електромобили

Новини


Дата: 26-11-2019

БНП Париба Лични Финанси стартира специална „Зелена оферта“ за кредит за покупка на електромобили с лихва от 6%

Според проучването „Observatoire Auto 2019“  85% от хората в 16 държави вярват, че бъдещето е на електромобилите

София, 15 ноември 2019 г. БНП Париба Лични Финанси стартира в България специална оферта за покупка на електромобили с потребителския си Авто кредит. Като част от една от най-големите финансови групи в света – BNP Paribas, която от десетилетия подкрепя екологичната промяна и устойчивото развитие, компанията има за цел да стимулира използването на „чисти“ коли, което ще допринесе за подобрение на околната среда. С новата оферта за кредит хората ще могат да закупят еко автомобил на цена до 80 000 лева и да се възползват от период на изплащане до 10 години при преференциални условия. Лихвата е изгодна и започва от 6%. Процедурата за кандидатстване е изключително удобна, като одобрение на заявлението за кредит може да бъде получено до 1 час, а средствата за покупката постъпват в сметка на клиента в рамките на един работен ден. Други предимства са, че компанията финансира до 100% от стойността на автомобила и колата става собственост на клиента веднага.

Новата оферта на БНП Париба Лични Финанси отговаря на търсенето на хората с отговорно отношение към планетата и им предоставя възможност да заменят традиционния си автомобил с колите на бъдещето. Това е световна тенденция, която се потвърждава от голямото международно проучване на BNP Paribas Personal Finance „Observatoire Auto 2019”. То показва, че все повече хора по света планират да използват екологични автомобили. Според данните, 85% от хората в 16 държави вярват, че бъдещето принадлежи на електромобилите, а 43% биха желали да си купят такъв автомобил в следващите 5 години.

Стартът на специалната оферта за покупка на електромобили е резултат от политиката на BNP Paribas Personal Finance да подкрепя устойчивото развитие. По света компанията инвестира милиони евро в проучвания на промяната на климата, в подкрепа за екологични проекти по целия свят и в инициативи за повишаване на отговорното отношение към биоразнообразието. В България компанията подкрепя международни проекти като European Mobility Week и стимулира служителите си да участват в засаждане на нови гори и в кампании като „Да изчистим България заедно“.

КРЕДИТ До 80 000 лева с 6% лихва и 10 години период на изплащане

С цел да стимулира клиентите си да купуват електромобили, БНП Париба Лични Финанси в България предлага специални по-изгодни условия за автокредитите си. Лихвата започва от 6%, а максималният размер на кредита е 80 000 лева. Със сума от този порядък могат да се купят някои от най-популярните електромобили на пазара като Nissan Leaf, Hyundai Kona Hyundai Ioniq, BMW i3, Renault Zoe. Периодът на изплащане е до 10 години, което позволява на хората да удължат срока на кредита и така да имат по-ниски вноски.

Зелената оферта за покупка на електромобил на БНП Париба Лични Финанси има и други предимства. Сред тях са фиксираните ГПР и размер на вноските за целия срок на заема. Това означава, че клиентът ще знае точно колко ще трябва да плаща всеки месец и да изплати в края на периода. В случай, че автомобилът е на лизинг, в края на договора е възможно да има остатъчна сума. Също така кредитите на БНП Париба Лични Финанси са с напълно прозрачни условия, които не се променят. Освен това, компанията предлага и възможност за финансиране на допълнителни разходи като такси за регистрация или нови гуми. С автокредитите може да бъде сключена и застраховка срещу непредвидени обстоятелства като безработица, което може да затрудни клиента при изплащането на автомобила.

Одобрение до 1 час и до 1 работен ден, за да станеш собственик на автомобила

Автокредитите на БНП Париба Лични Финанси са удобни за клиентите и им пестят време. Процедурата за заявяване е лесна и бърза и хората могат да поискат финансиране онлайн през „виртуалния онлайн магазин за кредити“ на компанията, по телефона, някой от 45-е търговски офиса или в шоурумите на партньорите, които предлагат възможност за покупка на електромобил - представителят на Hyundai за България - IND Commerce, официалният търговски представител на Renault и Nissan – Omnicar Auto и „Ауто Бавария“, вносител на BMW за България. Ако не знаете кой се занимава с изработка и поддръжка на онлайн магазин, ние ще ви посочим фирма за уеб дизайн. Що се отнася до SEO оптимизация, или позициониране на бизнеса ви в Интернет също имаме решение.

Първоначално становище може да се получи и до един час, а желаната сума се превежда в сметка на клиента в рамките на един работен ден след сключване на договор. Също така, няма изискване за превод на заплата към БНП Париба Лични Финанси или за поръчител на кредита. Единственият документ, който се изисква, е лична карта.

Друго важно предимство е, че клиентът става собственик на автомобила веднага. Ако колата е на лизинг, прехвърлянето на собствеността обикновено става след изтичане на лизинговия период. Хората оценяват високо и възможността сами да изберат застраховател, което им позволява да сключат най-изгодната застраховка според бюджета си.

 

електромобил


Стартът на специалната оферта за покупка на електромобили е резултат от политиката на BNP Paribas Personal Finance да подкрепя устойчивото развитие.


Специални оферти  Џрепоръчано от Хотелсбг.нет
Елегантни и официални покривки за маса
Елегантни и официални покривки за маса

от
15 лв

Подходящи за хотели и заведения. Подходящи за дома и за вилата.

Виж офертата
Покривки за маса - шеби шик, рустик, винтидж
Покривки за маса - шеби шик, рустик, винтидж

от
9 лв

Покривки за маса - кръгла, правоъгълна, елипса.

Виж офертата
Български спални комплекти
Български спални комплекти

от
48 лв

Изискани форма и цветове, които се запазват при пране.

Виж офертата
Халати за баня
Халати за баня

от
22 лв  

Пухкави халати за баня, за плаж, за басейн. Домашни халати

Виж офертата
Сутиени - луксозни и евтини
Сутиени - луксозни и евтини

Сутиени в различни ценови категории

Виж офертата
Луксозно перде
Луксозно перде

 

54 лв

Бежово едининично перде с апликация фигурална органза.

Виж офертата
Мъжки плувни шорти
Мъжки плувни шорти

 

43 лв

Бански за мъже. Колекция 2016. Български

Виж офертата
Мъжки бански
Мъжки бански

от
20 лв

Елегантни мъжки бански, произведени в България

Виж офертата